counter create hit
مطالب مرتبط:

مضرات مصرف نوشابه در کنار خوردن فست فود!

یکی از مطالعات اخیر نشان می دهد که مصرف نوشیدنی های شیرین در کنار برگر یا مرغ سوخاری واقعا می تواند بدن را در شرایط افزایش وزن شدیدتر قرار بدهد. نوشته مضرات مصرف نوشابه در کنار خوردن فست فود! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

«پاستا تالیاتله» با اسفناج و سس میگو

«پاستا تالیاتله» با اسفناج و سس میگو

مجله سرآشپز - سارا خسرویان: تالیاتله یا تالیاتلی (Tagliatelle)، نوعی پاستا نواری شکل تخم مرغی بوده که مربوط به ناحیه شمال ایتالیا است. این پاستا بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی حدود 5 میلی متر دارد. از نظر ظاهری نیز شبیه فتوچینی است؛ ولی 2 میلی م ...

دستور پخت دلمه گوجه فرنگی به روشی متفاوت

دلمه گوجه فرنگی ,به نظر من دلمه یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانیه، اما نمیدونم چرا من همیشه یادم میره دلمه درست کنم. اگه شما هم مثل من جز کسایی هستین که پختن این غذای لذیذ رو فراموش میکنین و خیلی هم دوستش دارین احتمالا با دیدن ...

استیک با قارچ شکم پر یک غذای فوق العاده خوشمزه

استیک با قارچ شکم پر ,استیک با مرینیت مکزیکی همراه قارچ‌های کوچولو که با سس خامه‌ای بلوچیز و پوره سیب زمینی سرو میشه، همون طعمیه که از یه رستوران فرانسوی انتظار دارین.مواد اولیه استیک با قارچ شکم پر۱۵۰ گرم راسته گوسال ...

دستور پخت میگو پلو جنوبی

دستور پخت میگو پلو جنوبی

مجله سرآشپز: میگو پلو یک غذای خوشمزه و محبوب جنوبی است که به مدل های مختلف تهیه می‌شود. در این مطلب یک نوع طرز تهیه این غذای لذیذ را آورده ایم.مواد مورد نیاز: برنج (خیس شده): 6 پیمانه میگو (پاک شده): 450 گرم ...

کیک اسفنجی؛ کیکی ساده مخصوص تازه کار ها

کیک اسفنجی؛ کیکی ساده مخصوص تازه کار ها

ماهنامه کیک و شیرینی: کیک اسفنجی از مواد پایه تشکیل می شود و برای تهیه کیک های زیبا به کار می رود. ملیس چولاک (Melis Colak) قناد ترکیه ای در اینجا طرز تهیه یک کیک لذیذ و خوشمزه را با استفاده از کیک اسفنجی آموزش می دهد.میزان سرو: 6 الی 8 نفر ...

طرز تهیه سس ترش و شیرین

طرز تهیه سس ترش و شیرین

اگر به دنبال یک سس خوشمزه برای نیمروی صبحانه تان هستید با ما همراه شوید، با استفاده از این سس ترش و شیرین می توانید یک طعم جدید تخم مرغ ...

آشپزی رنگی – تافی کاکائویی

آشپزی رنگی – تافی کاکائویی

امروز می خوایم تافی خونگی درست کنیم ، چطوره قبلش یکم بیشتر راجع بهش بدونیم؟ مشهور ترین تافی در ایالات متحده، تافی انگلیسی هست که توش کره ی زیادی استفاده میش ...

طرز تهیه کوکی های چیز کیک آلبالو

مواد لازم برای کوکی های چیز کیک آلبالو پودر بیسکویت   1 و یک چهارم فنجان آرد  1 فنجان بکینگ پودر  نصف ق چ کره نرم  12 ق غ شکر قهوه ای  نصف فنجان تخم مرغ   1 عدد پنیر خامه ای نرم  100 گرم شکر دانه ریز  یک چهارم فنجان عصاره وانیل  نصف فنجان پای آلبالو  بر ...

طرز پخت ماهی شوریده

ماهی های جنوب نسبت به ماهی های شمال بودارتر هستند، ولی وقتی به مواد طعم دهنده مختلف آغشته می شوند، طعمی بی نظیر پیدا می کنند. این بار ماهی شوریده را با یک روش پیشنهادی امتحان کنید. آسمونی در این بخش طرز تهیه ماهی شوریده را منتشر می کند. طرز پخت ماهی شوریده موا ...

سالاد پرتقال خونی و گوشت اردک

مانند همه مرکبات، پرتقال خونی منبع خوبی از ویتامین C و فیبر است. اما ممکن است ندانید که رنگدانه قرمز آن، آنتوسیانین، آنتی اکسیدان قوی است.

آشپزی رنگی – لازانیای اسفناج

آشپزی رنگی – لازانیای اسفناج

در این پست یک پیشنهاد گیاهی و خوشمزه از جنس لازانیا داریم و قرار هست طرز تهیه لازانیای اسفناج رو آموز بدیم، لازانیا از ایتالیا اومده و بخاطر تنوعی که در روش پختش میشه به کار برد محبوبیت زیادی داره. ...

طرز تهیه ی دسر سه طبقه ی شکلاتی

دسرهای چندلایه و چند رنگ به دلیل شکل زیبایی که دارند، برای سرو در مهمانی ها و جشن ها مناسب هستند. امروز برای شما طرز تهیه ی دسر سه طبقه ی شکلاتی را قرار داده ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه ی این دسر خوشمزه، با ما همراه باشید. ...

چگونه بستنی یخی هندوانه ای درست کنیم؟

هوا کم کم رو به گرما میرود و وقتش رسیده تا دسر های خوشمزه برای این هوا تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه دسر یخی هندوانه را آورده ایم.

طرز پخت و روش درست کردن شیرینی بادام نارگیل

طرز پخت و روش درست کردن شیرینی شیرینی بادام نارگیل یکی از بهترین میان وعده هایی است که برای عصرانه بهاری می توانید نوش جان کنید. با توجه به اینکه اول بهار ساعت ها تغییر می کند، روزها بلندتر به نظر می رسند. بنابرای ...

طرز تهیه ماکارونی با خامه و مرغ

اگر تا به حال مزه ی ماکارونی با مرغ و سس خامه رو امتحان نکرده اید با دستور العمل امروز ما همراه باشید. یک غذای خاص و استثنائی که مطمئنیم از خوردن آن لذّت خواهید برد. ...

معماری عجیب دستشویی های عمومی ژاپن

معماری عجیب دستشویی های عمومی ژاپن

اوکیناوا سوبا (راب) عکاس ژاپنی است که طی 6 سال گذشته به عکاسی از معماری عجیب و جالب دستشویی های عمومی جزیره اوکیناوا (Okinawa) پرداخته است و عکس آنها را در سایت فلیکر به اشتراک گذاشته است. راب 43 سال در جزیره اوکیناوا زندگی کرده است ...

طرز تهیه ی املت فنجانی با مایکروفر

امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه ی یک نوع املت فنجانی در مایکروفر آشنا کنیم. مدت زمان پخت این املت، پنج دقیقه است. شما می توانید این املت را در ماگ های سرامیکی یا فنجان های بزرگ، تهیه و سرو کنید. برای آشنایی با روش تهیه ی این املت خوشمزه، با ما همراه باشید. ...

طرز تهیه رولت گوشت مجلسی با سس پستو جعفری و گردو

دستور پخت رولت گوشت مجلسی با پستو گردو و جعفری رولت گوشت مجلسی یک غذای شیک و مجلسی است که با کمی دقت می توانید به راحتی آن را آماده کرده و برای مهمانی های عصرانه و شام یا به عنوان فینگر فود در جشن تولد و دور همی ها از آن استفاده نمایید. درست […] ...

روش تهیه سالاد سزار; معتبر و کاملا ایتالیایی

روش های تهیه سالاد سزار؛ اصیل و کاملا ایتالیایی

روش اول (روش بسیار اصیل, سالاد سزار) زمان آماده سازی: حداکثر 30 دقیقهپلاگین مناسب برای 5 نفر تازه کاهو: 1 عدد نان تست: 4.3 شماره روغن زیتون بکر: 150 میلی لیتر مناطق کوهستانی: 100 گرم سرکه سفید: 1 قاشق غذا خوری تخم مرغ: 1 عدد سیر: 2 حبه آب لیمو تازه: 2 قاشق غذاخوری سس estar: 2 قاشق غذا خوری طرزتهیه:1 - به این کالا باید بخشی از سالم و تازه کاهو را انتخاب کنید و سپس برگ را به تصویر خوب و خشک است.2- دور نان انتخاب قاب برش ما را به سمت, به عنوان نشان داده شده در (دور این نان به دلیل خشک تر است. مواد لازم سس به خوبی او را جذب کند. به همین دلیل دور نان را جدا از بقیه نان ما استفاده کنید) قسمت های سفید ، اسفنج نان را به ابعاد cm قطعه در یک ماهی تابه نچسب که آغشته به کمی روغن و سیر له شده را با حرارت ملایم آزمون ما می توانیم.3. برای تهیه این سالاد ابتدا آب لیمو ، تخم مرغ (تخم مرغ را یک دقیقه آب پز کنید)، سرکه سفید یا سرکه سیب، سس ورسترشایر، نمک و فلفل را مخلوط کرده و با همزن یا غذاساز خوب مخلوط می کنیم. بعد از حدود 5 دقیقه، کم کم شروع به اضافه کردن روغن می کنیم تا حالت مایونز به خود بگیرد و کمی غلیظ شود.4- برای سرو این سالاد کافی است برگ های تازه کاهو را خرد کرده و در ظرف مناسب ریخته، نان های تست شده و پنیر پارمیزان رنده شده را روی آن بریزید و در نهایت سس محبوب (آمریکایی ها و اروپایی ها) را به آن اضافه کنید.5- در نقاط مختلف دنیا به دلیل کمبود وقت و مسائل مختلف دیگر تغییراتی در این سالاد به وجود آمده است ولی دستور تهیه ای که ذکر شد درواقع اصیل ترین دستور تهیه سالاد سزار است.6- با گذشت زمان این سالاد با مناطق مختلف جغرافیایی تغییراتی کرده، گاهی آن را غنی تر و مزه دارتر می کنند یا به آن سینه مرغ گریل شده، بیکن (در کشورهای غربی)، ماهی دودی یا میگو (در کشورهای ساحلی) اضافه می کنند.7- شما می توانید بسته به ذائقه خود افزودنی مناسب را اضافه کرده و سالاد سزار مورد پسند خود را پیدا کنید.   روش دوم تهیه سالاد سزار مواد لازم برای 4 نفر سینه مرغ: 150 گرم (250 کیلوکالری) نان تست سبوس دار: 90 گرم- (240 کیلوکالری) کاهو پیچ: 6 لیوان- (150 کیلوکالری) پنیر پارمیزان رنده شده: 90 گرم- (110 کیلوکالری) فلفل سیاه: به میزان دلخواه- (0 کیلوکالری) روغن زیتون: 2 قاشق مرباخوری، (90 کیلوکالری) سس سالاد: 4 قاشق غذاخوری، (360 کیلوکالری) طرز تهیه:1- نان تست را در ابعاد کوچک (به اندازه حبه قند) برش داده و در یک قاشق مرباخوری روغن زیتون تفت دهید. سپس تکه های نان را روی حوله یک بار مصرف بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود. تکه های مرغ را نیز در تابه خط دار که کف آن با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب شده است، گریل کنید و سپس برش بزنید. 2- در کاسه ای بزرگ، کاهوها را به قطعات بزرگی خرد کنید. برای تهیه سس این سالاد هم یک زرده تخم مرغ را در مخلوط کن بریزید و کم کم و هنگام کارکردن مخلوط کن، به آب روغن زیتون اضافه کنید. آن قدر این کار را ادامه دهید تا مایع غلیظی به دست آید. سپس به این مخلوط آب یک لیموی تازه را اضافه کنید و کمی در آن سرکه بریزید. بعد از تهیه سس اولیه، برای این حجم سالاد، 4 قاشق غذاخوری از سس را با نیمی از پنیر پارمیزان مخلوط کنید. 3- هنگام سرو سالاد نیز ابتدا کاهو را اضافه کنید، روی آنها سس مخلوط شه با پنیر پارمیزان بریزید، سپس مرغ های گریل شده را بیفزایید و سپس تکه های نان را روی آن قرار دهید و در آخر روی تمام محتویات پنیر پارمیزان بپاشید. به این ترتیب سالاد شما آماده سرو خواهدبود.   روش سوم (روش سریع و ساده آماده کردن سالاد سزار) مواد لازم برای بشقاب یک نفره: کاهو: 6 برگ نان تست: 1 عدد پودر پنیر پارمیزان: 1 قاشق غذاخوری فیله مرغ: 1 عدد گردو: 3 عدد مواد لازم برای سس: روغن زیتون: یک چهارم پیمانه سس مایونز: 1 قاشق غذاخوری نمک، فلفل و پودر سیر: به میزان لازم آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه:1- ابتدا کاهو را در بشقاب خرد کنید.2- فیله مرغ را هم می توانید در فر گریل کنید یا اینکه با کمی نمک و فلفل آب پر کرده و خرد کنید و روی کاهو بریزید.3- نان تست را به تکه های کوچک تقسیم کرده و به روغن زیتون آغشته کنید ودر ساندویچ ساز تست کنید تا برشته شود، بعد روی کاهو بریزید.4- می توانید نان را در دمای 140 درجه سانتی گراد در فر قرار دهید تا برشته شود یا حتی می شود از مایکروفر هم برای این منظور استفاده کنید. قدرت 100 و هر 20 ثانیه کنترل کنید تا نان ها نسوزد.5- برای داشتن طعم مطلوب یک قاشق مرباخوری روغن زیتون روی نان ها بریزید.6- گردوها را کمی در آب خیس کرده و آن را روی کاهوها بریزید.7- به جای سس مایونز می توانید از سس هزار جزیره استفاده کنید که بالطبع طعم بهتری خواهدداشت.8- پنیر پارمیزان را روی همه مواد بپاشید.9- به جای پودر سیر از سیر تازه و به جای نان تست از نان سوخاری هم می توانید استفاده کنید.10- این سالاد یک شام سبک و مقوی هم محسوب می شود.