counter create hit
مطالب مرتبط:

دستور پخت بادمجان پلو

ابتدا پیاز را خلال کرده و با گوجه رنده شده و نوک قاشق زردچوبه با در بسته روی حرارت کم بگذارید تا هم پیاز کاملا نرم شود و هم گوجه آبش را تا حدی بکشد. به گزارش آکاایران: در ظرف را بردارید و برنج ...

طرز تهیه ماهی شوریده با تمبر هندی(شکم پر)

طرز تهیه ماهی شوریده با تمبر هندی(شکم پر)

طرز تهیه ماهی شوریده با تمبر هندی(شکم پر) -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی ...

کباب ترش، طرز تهیه کباب ترش

کباب ترش، طرز تهیه کباب ترش

کباب ترش، طرز تهیه کباب ترش سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

تخم مرغ پفکی و پنیر گودا؛ خوشمزه و آسان

تخم مرغ پفکی و پنیر گودا؛ خوشمزه و آسان

امروز برای شما روش تهیه‌ی یک پیش غذای خوشمزه و آسان را قرار داده‌ایم. پایه‌ی اصلی این پیش غذا، تخم مرغ است و مواد کمی به آن افزوده می‌شود. همچنین در تهیه‌ی این غذا از پنیر گودا که طعم دهنده‌ی مناسبی است، استفاده شده است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی تخم ...

طرز تهیه پیراشکی شویدی

طرز تهیه پیراشکی شویدی

مجله سرآشپز - بهار اسدی: پیراشکی غذایی خوشمزه و مناسب جشن تولد ها و مسافرت و پیک نیک است. در اینجا طرز تهیه پیراشکی شویدی را آموزش میدهیم.مواد مورد نیاز آرد (الک شده): 4.5 پیمانه تخم مرغ: 2 عدد ...

استیك مرغ زعفرانی و نان سنگك

استیك مرغ زعفرانی و نان سنگك

مجله زندگی ایده آل: در ایران بهتر است ران گوسفند در خورش استفاده شود و مرغ و گوشت گوساله برای تهیه كباب مصرف شود. نان سنگك هم علاوه بر خوشمزگی، سبوس‌دار است و رژیمی است. در این مطلب طرز تهیه استیک مرغ با نان سنگک سرخ شده و سس ماست را برایتان آورده ایم. ...

مصرف فست فود در دوران بارداری، عوارضش را می دانید؟

علت عمده افزایش نرخ سرطان در کودکان مصرف گوشت های فرآوری شده است. موسسه ملی سرطان آمریکا درتحقیقات خود دریافتند که هزار و500 کودک سالانه به علت سرطان در آمریکا جان خود را از دست می دهند.با توجه به تحقیقات یک اپیدمیولوژیست در یک مجله ت ...

رول شکلات و قهوه؛ عصرانه ای با عطر قهوه!

رول شکلات و قهوه , شکلات تلخ را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید. پودر قهوه را به آن اضافه و مخلوط کنید. نوشته رول شکلات و قهوه؛ عصرانه ای با عطر قهوه! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه پودینگ وانیلی خوشمزه

طرز تهیه پودینگ وانیلی خوشمزه

6 نفر (اندازه سرو: 2/1 فنجان) ...

طرز تهیه سالاد مرغ و آوودکادو

طرز تهیه سالاد مرغ و آوودکادو

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ؛ سالاد مرغ و آووکادو را توان دارید به عنوان یک وعده غذایی سالم و دلپذیر میل کنید. به علت چربی تقریبا بالای آووکادو استفاده آن به افرادی که در دوران رژیم لاغری به سر می برند، سفارش نمی توان. ...

آبگوشت کوفته ریزه

آبگوشت کوفته ریزه

دستوری از مجله هنر آشپزی 154 سرو در ظروف چینی زرین ایران (طرح سلطانیه طلایی) طرز تهیه آبگوشت کوفته ریزه : پیاز را با یک قاشق سوپ خوری روغن تفت دهید. زردچوبه را افزوده و هم بزنید. ب ...

کیبه عربی (غذای سنتی لبنان)

به گزارش سایت خبری تحلیلی تیتربرتر مواد لازم برای آشپزی به شرح زیر است.   500 گرم ( دو بار چرخ شود)   گوشت گوسفند بی چربی 2 لیوان   بلغور گندم پخته و آب ...

روش تهیه دسر ژله آجیل خوشمزه و عالی

روش تهیه دسر ژله آجیل خوشمزه و عالی  امروز برای شما روش تهیه دسر ایرانی خوشمزه به نام ژله آجیل را داریم که هم مقوی است و هم بسیار شیک و خوشمزه.   طرز تهیه ژله آجیل : اول ژ ...

طرز تهیه کوپ بادمجان

در این بخش از تاپ ناز طرز تهیه غذای خوشمزه کوپ بادمجان را به شما آموزش می دهیم.  مواد لازم برای کوپ بادمجان بادمجان دلمه ای یک عدد اسفناج پنج برگ متوسط فلفل دلمه ای رنگی خردشده سه قاشق سوپخوری گوجه فرنگی نگینی خردشده یک عدد نمک و فلفل به میزان لازم برگ جعفری بر ...

طرز تهیه کیک نعنا

   مواد لازم برای کیک نعنا  آرد :150 گرم شکر :100 گرم نعنا تازه :100 گرم کره نرم :100 گرم تخم مرغ :2 عدد لیمو ترش کوچک :2 عدد (آب لیمو و رنده پوست آن) بیکینگ پودر :2 قاشق چایخوری  طرز تهیه کیک نعنا  فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا گرم ...

استیک با قارچ شکم پر یک غذای فوق العاده خوشمزه

استیک با قارچ شکم پر ,استیک با مرینیت مکزیکی همراه قارچ‌های کوچولو که با سس خامه‌ای بلوچیز و پوره سیب زمینی سرو میشه، همون طعمیه که از یه رستوران فرانسوی انتظار دارین.مواد اولیه استیک با قارچ شکم پر۱۵۰ گرم راسته گوسال ...

روش تهیه سالاد سزار; معتبر و کاملا ایتالیایی

روش های تهیه سالاد سزار؛ اصیل و کاملا ایتالیایی

روش اول (روش بسیار اصیل, سالاد سزار) زمان آماده سازی: حداکثر 30 دقیقهپلاگین مناسب برای 5 نفر تازه کاهو: 1 عدد نان تست: 4.3 شماره روغن زیتون بکر: 150 میلی لیتر مناطق کوهستانی: 100 گرم سرکه سفید: 1 قاشق غذا خوری تخم مرغ: 1 عدد سیر: 2 حبه آب لیمو تازه: 2 قاشق غذاخوری سس estar: 2 قاشق غذا خوری طرزتهیه:1 - به این کالا باید بخشی از سالم و تازه کاهو را انتخاب کنید و سپس برگ را به تصویر خوب و خشک است.2- دور نان انتخاب قاب برش ما را به سمت, به عنوان نشان داده شده در (دور این نان به دلیل خشک تر است. مواد لازم سس به خوبی او را جذب کند. به همین دلیل دور نان را جدا از بقیه نان ما استفاده کنید) قسمت های سفید ، اسفنج نان را به ابعاد cm قطعه در یک ماهی تابه نچسب که آغشته به کمی روغن و سیر له شده را با حرارت ملایم آزمون ما می توانیم.3. برای تهیه این سالاد ابتدا آب لیمو ، تخم مرغ (تخم مرغ را یک دقیقه آب پز کنید)، سرکه سفید یا سرکه سیب، سس ورسترشایر، نمک و فلفل را مخلوط کرده و با همزن یا غذاساز خوب مخلوط می کنیم. بعد از حدود 5 دقیقه، کم کم شروع به اضافه کردن روغن می کنیم تا حالت مایونز به خود بگیرد و کمی غلیظ شود.4- برای سرو این سالاد کافی است برگ های تازه کاهو را خرد کرده و در ظرف مناسب ریخته، نان های تست شده و پنیر پارمیزان رنده شده را روی آن بریزید و در نهایت سس محبوب (آمریکایی ها و اروپایی ها) را به آن اضافه کنید.5- در نقاط مختلف دنیا به دلیل کمبود وقت و مسائل مختلف دیگر تغییراتی در این سالاد به وجود آمده است ولی دستور تهیه ای که ذکر شد درواقع اصیل ترین دستور تهیه سالاد سزار است.6- با گذشت زمان این سالاد با مناطق مختلف جغرافیایی تغییراتی کرده، گاهی آن را غنی تر و مزه دارتر می کنند یا به آن سینه مرغ گریل شده، بیکن (در کشورهای غربی)، ماهی دودی یا میگو (در کشورهای ساحلی) اضافه می کنند.7- شما می توانید بسته به ذائقه خود افزودنی مناسب را اضافه کرده و سالاد سزار مورد پسند خود را پیدا کنید.   روش دوم تهیه سالاد سزار مواد لازم برای 4 نفر سینه مرغ: 150 گرم (250 کیلوکالری) نان تست سبوس دار: 90 گرم- (240 کیلوکالری) کاهو پیچ: 6 لیوان- (150 کیلوکالری) پنیر پارمیزان رنده شده: 90 گرم- (110 کیلوکالری) فلفل سیاه: به میزان دلخواه- (0 کیلوکالری) روغن زیتون: 2 قاشق مرباخوری، (90 کیلوکالری) سس سالاد: 4 قاشق غذاخوری، (360 کیلوکالری) طرز تهیه:1- نان تست را در ابعاد کوچک (به اندازه حبه قند) برش داده و در یک قاشق مرباخوری روغن زیتون تفت دهید. سپس تکه های نان را روی حوله یک بار مصرف بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود. تکه های مرغ را نیز در تابه خط دار که کف آن با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب شده است، گریل کنید و سپس برش بزنید. 2- در کاسه ای بزرگ، کاهوها را به قطعات بزرگی خرد کنید. برای تهیه سس این سالاد هم یک زرده تخم مرغ را در مخلوط کن بریزید و کم کم و هنگام کارکردن مخلوط کن، به آب روغن زیتون اضافه کنید. آن قدر این کار را ادامه دهید تا مایع غلیظی به دست آید. سپس به این مخلوط آب یک لیموی تازه را اضافه کنید و کمی در آن سرکه بریزید. بعد از تهیه سس اولیه، برای این حجم سالاد، 4 قاشق غذاخوری از سس را با نیمی از پنیر پارمیزان مخلوط کنید. 3- هنگام سرو سالاد نیز ابتدا کاهو را اضافه کنید، روی آنها سس مخلوط شه با پنیر پارمیزان بریزید، سپس مرغ های گریل شده را بیفزایید و سپس تکه های نان را روی آن قرار دهید و در آخر روی تمام محتویات پنیر پارمیزان بپاشید. به این ترتیب سالاد شما آماده سرو خواهدبود.   روش سوم (روش سریع و ساده آماده کردن سالاد سزار) مواد لازم برای بشقاب یک نفره: کاهو: 6 برگ نان تست: 1 عدد پودر پنیر پارمیزان: 1 قاشق غذاخوری فیله مرغ: 1 عدد گردو: 3 عدد مواد لازم برای سس: روغن زیتون: یک چهارم پیمانه سس مایونز: 1 قاشق غذاخوری نمک، فلفل و پودر سیر: به میزان لازم آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه:1- ابتدا کاهو را در بشقاب خرد کنید.2- فیله مرغ را هم می توانید در فر گریل کنید یا اینکه با کمی نمک و فلفل آب پر کرده و خرد کنید و روی کاهو بریزید.3- نان تست را به تکه های کوچک تقسیم کرده و به روغن زیتون آغشته کنید ودر ساندویچ ساز تست کنید تا برشته شود، بعد روی کاهو بریزید.4- می توانید نان را در دمای 140 درجه سانتی گراد در فر قرار دهید تا برشته شود یا حتی می شود از مایکروفر هم برای این منظور استفاده کنید. قدرت 100 و هر 20 ثانیه کنترل کنید تا نان ها نسوزد.5- برای داشتن طعم مطلوب یک قاشق مرباخوری روغن زیتون روی نان ها بریزید.6- گردوها را کمی در آب خیس کرده و آن را روی کاهوها بریزید.7- به جای سس مایونز می توانید از سس هزار جزیره استفاده کنید که بالطبع طعم بهتری خواهدداشت.8- پنیر پارمیزان را روی همه مواد بپاشید.9- به جای پودر سیر از سیر تازه و به جای نان تست از نان سوخاری هم می توانید استفاده کنید.10- این سالاد یک شام سبک و مقوی هم محسوب می شود.